شولتس: حمله به رفح پایان خوبی نخواهد داشت-راهبرد معاصر
نتایج انتخابات ایالت فلوریدا امشب اعلام می‌شود نتانیاهو، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی را برکنار کرد نخستین نتایج انتخابات مجلس سنای آمریکا اعلام شد | جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها صاحب چند کرسی شدند؟ + عکس این ۷ شهرستان در آمریکا نقش مهمی در نتایج انتخابات دارند ترامپ رأی خود را در فلوریدا به صندوق انداخت | ترامپ: به دنبال آسیب رساندن به ایران نیستیم، اما این کشور نباید بمب اتمی داشته باشد ترامپ برنامه‌هایش را در صورت شکست اعلام کرد | آشوب بزرگ در آمریکا در راه است؟ کمپین ترامپ: مشارکت در پنسیلوانیا تاریخی است ساعت پایان رای گیری در ایالت‌های مختلف آمریکا + عکس ستاد هریس: اوضاع رأی‌گیری امیدوارکننده است تاکنون ۸۲ میلیون نفر در رأی‌گیری زودهنگام در آمریکا شرکت کردند وزیر امور خارجه: به صهیونیست‌ها گفته بودیم که اراده ایران را آزمایش نکنند انفجار در فاصله چند کیلومتری خانه نتانیاهو عراقچی وارد اسلام‌آباد شد نظرسنجی بی‌بی‌سی: هریس ۴درصد از ترامپ پیش است مالزی: قطعنامه‌ای برای اخراج اسرائیل از سازمان ملل تدوین می‌کنیم

شولتس: حمله به رفح پایان خوبی نخواهد داشت

اولاف شولتس صدراعظم آلمان هشدار داد که حمله تمام‌عیار رژیم صهیونیستی به رفح در نوار غزه پایان خوبی نخواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۶ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 19
کد خبر: ۲۴۱۳۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، وی در سخنانی در شهر کارلسروهه در جنوب غرب آلمان گفت: ما در آلمان با اروپا و دولت آمریکا متفق‌القول هستیم که در حال حاضر فکر کردن به حمله به رفح، جایی که میلیون‌ها نفر پناه گرفته و بدون محافظت هستند، غیرمسئولانه است. این نمی‌تواند پایان خوبی داشته باشد.

 

به گزارش خبرگزاری د. پ. آ، صدراعظم اظهار کرد که باید کمک‌های بشردوستانه به اندازه کافی وارد غزه شود. اظهارات وی با استقبال و تشویق مخالفان جنگ در غزه روبرو شد.

 

شولتس تاکید کرد: ۵۰۰ کامیون در روز، حداقل کمکی است که وارد غزه می‌شود. هر کسی که جنگی را شروع می‌کند در قبال انسانیت و جمعیت غیرنظامی که قربانی جنگ می‌شوند، مسئول است.

 

کابینه جنگ رژیم صهیونیستی ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ به رغم مخالفت‌های بین‌المللی، حمله زمینی به شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه را تائید کرد و ارتش این رژیم، از ۱۸ اردیبهشت بخش فلسطینی گذرگاه رفح در شرق این شهر را اشغال کرده است.

 

بدین ترتیب، رفح شاهد حملات هوایی و گلوله باران شدید رژیم اسرائیل در تمامی مناطق خود از جمله مناطق مسکونی بوده و این رژیم با حمله به سمت گذرگاه رفح، تنها دروازه ارتباط با جهان خارج را به روی فلسطینیان ساکن نوار غزه بست.

 

جنگ علیه غزه و حمله به رفح به مهمترین عامل تشدید تنش بین سران رژیم اشغالگر تبدیل شده و در حالی که نتانیاهو و متحدانش خواهان تداوم جنگ هستند، مخالفان آنها بر برقراری آتش‌بس و آزادی اسرای صهیونیست تاکید دارند.بسیاری از کارشناسان، هدف نتانیاهو از اصرار بر تداوم جنگ را، حفظ حیات سیاسی و فرار از تعقیب قضائی می‌دانند./ ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار